måndag 14 januari 2008

bonniers bokklubb

Det här har jag ägnat mig åt i dag: jag har skrivit ett brev till Bonniers Bokklubb och skickat iväg det i det portofria svarskuvertet.

Ja, jag behöver skaffa mig ett liv.

klicka för att se brevet i större storlek

P.S Se också här! Och här!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket fint brev du skrev! Jag kände inte heller att jag just nu hade möjlighet att ta emot det fina erbjudandet ;) Däremot undrade jag vad den fina lilla presenten som kom med erbjudandet egentligen slulle användas till! Den lilla plastringen med fastsatt halvmåne alltså? Det kanske någon annan vet?

Anonym sa...

Ja, jag undrar också vad saken man fick ska användas till. Jag har funderat jättelänge, men kommer inte på det. Någon som vet?

jh sa...

Ha! Fick ett nytt, nästan identiskt erbjudande idag. Ska jag skriva igen? Men den här gången kom en extrapresent, en liten ring på en böjd flärp, allt i orange plast. Nej, jag fattar ingenting. Vad är detta??
http://jyttebloggen.blogspot.com/2008/08/mysko-grunka.html

Anonym sa...

Hej!

Jag undrar också vad den lilla ringen med flärpen ska vara bra till. Skickade frågan till Bonniers bokklubb, men har inte fått svar.

Anonym sa...

Den lilla orangea "halvmånen" med en pigg är en sorts apelsinskalare - man skär med den runt apelsinen och tar sedan lätt bort skalet. Användbar, men inte särskilt hållbar, men det hinner komma en ny ungefär när den första tagit slut...

Anonym sa...

Fantastiskt! Googlade på orange plastringen och fick upp detta! Äntligen ett svar på gåtan :-)